O nama

Preduzeće TNT TRANSPORT DOO je osnovano 1992 godine kao mala porodična firma sa tri kamiona i svega dva zaposlena. Osnovna delatnost našeg preduzeća je prevoz robe u međunarodnom drumskom saobraćaju. Danas brojimo preko 50 zaposlenih sa voznim parkom od 40 vozila.

Pružamo usluge domaćeg i međunarodnog drumskog transporta, logistike i špedicije. Angažovani smo da ispunimo zahteve svih naših klijenata sa ciljem da nađu najbolje i najadekvatnije logističko rešenje.

Prevoz

Prevoz robe obavljamo voznim parkom od 30 šlepera sa ceradama i hladnjačama kao i 10 kombi vozila sa ceradom.
Usluge pružamo za sve evropske destinacije: Austrija, Nemačka, Belgija, Češka, Danska, Engleska, Francuska, Holandija, Hrvatska, Italija, Mađarska, Poljska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska.

Sva vozila su sertifikovana i poseduju dozvole za prevoz robe u međunarodnom transportu. Utovari su osigurani CMR osiguranjem u iznosu od 300.000,00 EUR-a. Pored angažovanja za prevoz punih utovara uspešno rešavamo i zbirne pošiljke za koje pružamo ekonomično i sigurno rešenje za naše sadašnje i buduće klijente.

Špedicija

U okviru delatnosti pružamo usluge carinskog posredovanja pri uvozu i izvozu na teritoriji Srbije, izradu T1 dokumenata, registraciju TIR karneta itd.
Organizujemo pripremu neophodne carinske dokumentacije i savetodavni deo iz oblasti medjunarodne špedicije.

Posedujemo carinske garancije za upućenje robe sa granice do nadležne carinske ispostave, za postupak uvoznog carinjenja kao i izradu T1 dokumenta.

Pošalji upit

Reference – NASLOV SRP

Reference

Reference – SLIKE

Kontakt

Kontakt

Mapa